Vinterferie for voksne i Kolding

Endelig kan vi sige farvel til mundbind og restriktioner, og hej til kulturoplevelser og arrangementer uden forsamlingsloft! I Kolding er eventkalenderen tætpakket, og selvom du ikke skulle være blandt de heldige, der kan holde ferie i det kolde vintervejr, er der rig mulighed for at få en på opleveren med de mange aktiviteter, byen har at tilbyde.

Her får du en oversigt over nogle af Koldings fedeste events for voksne – blot en kort gå- eller cykeltur fra lejeboligerne i Kolding Sky.

Kom med på uhyggelig tur i dødens fodspor
Hvis du også er hoppet med på true-crime fanbølgen, er dette event uden tvivl noget for dig! Museum Kolding byder nemlig velkommen til en usædvanlig uhyggelig guidet tur med navnet: I dødens fodspor. Når mørket sænker sig over Koldings gader, kommer alle de grumme historier til live – både mord, henrettelser, pest og trolddom gemmer sig i porte og på gadehjørner rundt omkring i byen.

Tag din ven, veninde eller kæreste under armen og kom med på en særlig byvandring, hvor I vil få fortalt alle de bloddryppende historier, der skjuler sig i skyggerne. Da indholdet er baseret på vold, mord og død anbefales turen ikke til sarte sjæle og børn under 12 år.

 • Dato: 15. 17. og 22. februar 2022. Alle dage kl. 19.00
 • Mødested: Staldgården i Kolding
 • Pris: 80 kr. pr. person
 • Et godt tip: Husk varmt tøj, der matcher vejrudsigten – turen foregår udendørs

Nordens største restaurantfestival kommer til Kolding
Trænger du til en spiseoplevelse udover det sædvanelige? Dining Week er Nordens største restaurantfestival, og i år gør den også sit indtog i Kolding by. På Café Gustav Lind, som er Trapholts egen lille gastronomiske oplevelse, byder tjenere og kokke nemlig indenfor til en kulturel og kulinarisk oplevelse til en særdeles god pris.

Det vil være noget for enhver smag, når du kan sætte tænderne i en 3-retters menu – vegetarisk eller med kød – med mulighed for tilpasset vinmenu og velkomstdrink. Der vil som altid være fokus på bæredygtige, grønne og økologiske kvalitetsråvarer, når køkkenet kreerer menuerne i tråd med den danske sæson.

Du skal have entré til Trapholt for at komme til restauranten, men entrébilletter kan i anledning af festivalen tilkøbes billigere end normalt. Samtidig får du adgang til museet fra kl. 15.00 og indtil du skal spise.

 • Dato: 11. 12. 16. 17. 18. og 19. februar 2022
 • Sted: Trapholt, Æblehaven 23 i Kolding
 • Pris: 45 kr. for entrébillet. 3-retters menuer fås til 225 kr.
 • Et godt tip: Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så husk at bestille bord

Comedy, cocktails eller speed dating?
Efter lange perioder med restriktioner og isolation trænger vi alle sammen til et godt grin.
Derfor vil Kolding Egnsteater bruge foråret 2022 til at løfte komikken og igen bringe kulturlivet tættere på koldingenserne.

Du kan eksempelvis komme til Comedy og Cocktails – en Open Mic aften med Sebastian Dorset i værtsrollen. Her kan du opleve alt fra professionelle komikere, der tester deres allernyeste idéer til debutanten, der tager sine allerførste skridt ind på comedy-scenen. Baren serverer kølige drinks, når der igen leveres jokes, anekdoter og grin fra scenekanten.

Men der er også noget for alle singlerne, der har mod på at møde nye mennesker på en sjov og utraditionel måde. Kolding Egnsteater åbner nemlig op for at romantikken kan blomstre, når der inviteres til speeddating i baren. Gennem hurtige spørgsmål og øjenkontakt kan du møde den eneste ene, en god ven eller bare nogle at hygge sig med en kold vinteraften. Væk med fordommene og kom afsted!

 • Dato: 16. og 19. februar 2022. Begge dage kl. 19.30
 • Sted: Kolding Egnsteater, Fredericiagade 1 i Kolding
 • Pris: 50-110 kr.
 • Et godt tip: Hvis du ikke kan deltage netop disse dage, kommer der flere Comedy og Cocktail aftener henover foråret

De eksklusive lejeboliger i Kolding Sky er lokaliseret lige i midten af byens bedste oplevelser – som beboer er du altid i nærheden af det hele. Vil du vide mere om lejeboligerne og finde dit kommende drømmehjem, kan du se mere her.