HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til Kolding Sky?

Du er velkommen til at skrive en mail til koldingsky@home.dk eller ringe på tlf.: 75 52 09 33  hvis du vil vide mere om mulighederne for at bo til leje i Kolding Sky.

 

home Kolding Åpark
Kolding Åpark 8N
6000 Kolding
75 52 09 33
koldingsky@home.dk

home projektsalg logo i hvid
kolding sky i moerke

AP PENSION HAR HØJE AMBITIONER
Hos AP Pension har vi ejendomme i hele Danmark. Både eksisterende boliger og kommende byggerier. Alle investeringer i danske ejendomme foregår via datterselskabet AP Ejendomme. Dette sikrer, at alle nye boliger lever op til vores fremsynede ambitioner for DGNB-certificering, energibesparende tiltag og Svanemærket.

På vores eksisterende ejendomsportefølje iværksætter vi løbende tiltag, der kan give en DGNB-certificering eller virke energibesparende. Dette kan f.eks. være ifm. indeklimaforbedring, etablering af solceller, vinduesudskiftning eller ejendomsisolering.
Omfanget af bygningstiltag realiseres ud fra en forudsætning om, at investeringen er økonomisk rentabel.

Alle nye projekter undergår strenge krav om DGNB-certificering, som minimum Guld, og bliver altid Svanemærket.
Vi går gerne forrest som ansvarlig bygherre, og baner vejen for, hvordan fremtidens boliger skal bygges.


FREMTIDEN ER SVANEMÆRKET
Kolding Sky er et af de ypperste, certificerede
fremtidsprojekter fra AP Pensions hånd. Et
svanemærket projekt, som understreger de store, visionære ambitioner om at skabe fremtidens boligbyggeri.

Svanemærket stiller skrappe krav i hele byggeriets livscyklus. Det er en certificering, som kontrollerer mange aspekter under opførelsen af byggeriet, og som dermed også har stor indflydelse på det liv, som efterfølgende skal leves i boligerne. Dette gælder blandt andet krav om lavt energiforbrug, og strenge krav til kemikalierne i de materialer der benyttes.

Derudover skal der være en mængde nye bæredygtige tiltag. For dig, der skal bo i en svanemærket bolig, er det afgørende punkt det krav, der handler om et godt indeklima.

Det gode indeklima bliver sikret med krav til bl.a. ventilation, fugtsikring og afgasning af skadelig kemi. Byggematerialer og kemiske produkter skal ligeledes leve op til skrappe krav hvad angår miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Det betyder, at der er krav til alt fra maling og fugemasser til isolering, dampspærrer og gulve.

Fra bund til top er der ført logbog og kontrol med Kolding Skys svanemærkede byggematerialer, således at det innovative fremtidstårn er ekstra energieffektivt med indeklima og velvære i fokus.

Det er vi overbeviste om, at alle lejere kan mærke.

svanemaerket logo
AP Pension
brochure af kolding sky

DOWNLOAD KOLDING SKY BROCHUREN