HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til Kolding Sky?

Du er velkommen til at skrive en mail til koldingsky@home.dk eller ringe på tlf.: 75 52 09 33  hvis du vil vide mere om mulighederne for at bo til leje i Kolding Sky.

 

home Kolding Åpark
Kolding Åpark 8N
6000 Kolding
75 52 09 33
koldingsky@home.dk

home projektsalg logo i hvid
kolding sky i moerke

AP PENSION
Hos AP Pension har vi ejendomme i hele Danmark. Både eksisterende lejeboliger og kommende byggerier fra Kolding til København. Alle investeringer i danske ejendomme foregår via datterselskabet AP Ejendomme. Dette sikrer at alle nye boliger lever op til vores fremsynede ambitioner om bæredygtighed.

Den grundlæggende bæredygtige tankegang gælder både eksisterende ejendomme som vedligeholdes og forbedres med et miljøvenligt fokus på nedbringelse af energiforbrug, og nye projekter som alle undergår strenge krav om DGNB guld-certificering og svanemærkning.

For at fremme den grønne omstilling, går vi gerne forrest som ansvarlig bygherre, og baner vejen for hvordan hele branchen skal bygge bæredygtige boliger.

FREMTIDEN ER SVANEMÆRKET
Kolding Sky er et af de ypperste, certificerede fremtidsprojekter fra AP Pensions hånd. Et helt igennem svanemærket projekt som understreger de store, visionære ambitioner om at skabe fremtidens bæredygtige boligbyggeri.

Svanemærkning stiller skrappe krav til hele byggeriets livscyklus. Det er en miljømærkning som kontrollerer mange aspekter under opførslen af byggeriet, men som også har stor indflydelse på det liv som efterfølgende skal leves i boligerne. Dette gælder blandt andet krav om lavt energiforbrug, og strenge krav om hvilke materialer der benyttes, hvilket sikrer at der ikke findes sundhedsskadelige/kemiske produkter i byggeriet. Derudover skal der tænkes over nye, bæredygtige løsninger som garanterer byggeriets grønne fokus.

For dem der skal bo i en svanemærket bolig, er det afgørende punkt, det krav der handler om et sundt indeklima. Det svanemærkede materialevalg skal være godt for både miljø og beboernes sundhed. Det gælder alt fra maling, isolering og tag, til fugemasse, vinduer og gulve, men også mere overordnede byggetermer som ventilation og fugtsikring.

Fra bund til top er der ført logbog og kontrol med Kolding Skys svanemærkede byggematerialer, således at det miljøvenlige fremtidstårn, er ekstra energieffektivt med indeklima og velvære i fokus. Det er vi overbeviste om at alle lejere kan mærke!

 

svanemaerket logo
AP Pension
brochure af kolding sky

DOWNLOAD KOLDING SKY BROCHUREN