LIVET PÅ TOPPEN

Kolding Sky rejser sig mod himlen.
Imponerende for alle som står i et af tårnets
98 drømmehjem og betragter Kolding fra oven, 
men også overvældende for dem der ankommer til Kolding, og langvejs fra kan beundre byens nye vartegn knejse mod skyerne, og byde velkommen til den nye bydel. Når solen rammer det lyse himmeltårn i skyerne, må hele Kolding bøje sig for Design Citys nye konge.

Her indfries løftet om et liv på toppen.
19 etager over havet i et skulpturelt fremtids-
monument hvor fornemmelsen af frihed, lys og ro er allestedsnærværende

SLÅ RØDDER I DET GRØNNE

Enhver der strækker sig mod toppen, må også have en solid bund. Ved foden af Kolding Sky findes den dejligste natur, med stisystemer der leder beboerne mod grønne åndehuller ved Kolding Å, eller mod lystbådehavnen hvor det nye Marina City inden længe byder på en flot havnepromenade
med hyggelige caféer.

Hele det store naturområde er som skabt til rolige gåture,
børneben på opdagelse, cykelture til stranden, sejlture fra
lystbådehavnen og frisk havluft.

Når Kolding Skys beboere slår rod i deres nye hjem, slår de
samtidig rod i et af Koldings smukkeste naturområder

bunden af kolding sky
kolding sky logo
skyer

KAN MAN BO I ET VARTEGN?

sky
kolding sky i regnvejr
kolding sky i moerke

LØFTET OVER BYEN

Koldings mange gamle, historiske vartegn har fået en moderne medspiller nu hvor Kolding Sky, med sin majestætiske arkitektur, løfter sig over byen, og troner som en endelig manifestation af Kolding som den innovative designby over dem alle.

Bygningens 98 lejligheder er meget mere end boliger, hvor man bor til leje. Det er 98 leverum, i varierende størrelser, hvor lys og udsigt er i fokus. Det er udsyn uden indkig. Et nærmest fritsvævende, privatliv over hav og by, på toppen af Kolding.

Det nye koldingensiske bytårn hæver sig over det ordinære og det kedelige. Kolding Sky tør kaste sig ud i fremtidens bæredygtige og banebrydende bolig- byggeri. Et nyt, stolt vartegn er blevet tilføjet til Koldings smukke samling.