Parken der samler Kolding

Midt i Kolding ligger byens kendte børneoase: Legeparken. En helt unik grøn zone midt i byen, hvor børn i alle aldre kan brænde krudt af. Fra Kolding Sky kan du gå til parken på lidt over et kvarter, eller cykle på kun 6 minutter. Bliver du i tvivl om retningen, skal du bare gå efter lyden af børnelatter.

Legeparken er for alle Koldings legebørn. Den dejlige park er altid åben og klar til leg både sommer og vinter. Som et grønt åndehul, ligger Legeparken centralt placeret, og inviterer alle legesyge bybørn inden for. I parken er der adgang til madpakkehuse og offentlige toiletter, og hele sommeren kan du købe mad og is i den lille kiosk. Parken er også et populært sted til picnic og fødselsdage, og der er fire grillsteder hvor I kan grille pølser til hele familien. De dejlige grønne rammer indbyder til masser af familiehygge og gode legestunder.

Det vrimler med børneaktiviter

Legeparkens helt store trækplaster er den dejlige sø. Her kan I prøve de populære vandcykler eller robåde, og sejle rundt og nyde parken fra vandsiden. Søen er fantastisk idyllisk på de varme sommerdage hvor børnene padler løs. De orange redningsveste hænger klar ved bådene og er gratis at benytte.

Udover søen vrimler parken med legeområder og aktiviteter. I kan dyste i minigolf, børnene kan slå sig løs på den store legeplads med rutsjebane og gynger, eller træne balanceevnen på den nye motorikbane. De mange balancebomme, broer og klatregreb, udgør den perfekte bane til jorden er giftig. For de mindre børn, er det særligt den store trafikbane der lokker. Her kan børnene bruge timevis på at drøne rundt i mooncars, og samtidig få trænet vigtige trafikregler.

Børnenes eget mini-Koldinghus

I 2018 blev Legeparken beriget med en stor legeborg bygget af de prisvindende legepladsskabere fra Monstrum. Den store røde borg er en lille kopi af det elskede Koldinghus, og indbyder til mange sjove lege i de hemmelige gange. Fra tårnet får børnene en flot udsigt over hele Legeparken, og de modige kan tage turen i rutsjebanen fra tårnets top, ned på jorden igen.

Bo tæt på Legeparken

Legeparken lever i høj grad op til sit navn. Det store parkområde er et sandt paradis for alle der vokser op i Kolding, og som børnefamilie i Kolding Sky, bliver parken uden tvivl et populært udflugtsmål. Vil du læse mere om hvad området omkring lejeboligerne i Kolding Sky rummer, og få inspiration til flere hyggelige familieoplevelser, kan du læse mere her.