Overvejer du at flytte til Kolding?

Kolding vokser, befolkningstallet stiger og der bliver rift om boligerne i de kommende år. Overvejer du selv at flytte til Kolding på grund af arbejde, uddannelse eller familie? Så får du her et par gode grunde til, hvorfor Kolding bestemt er værd at gå på boligjagt i.

Erhvervslivet blomstrer i Kolding
Der er fuld fart på salget af byggegrunde og erhvervsejendomme i Kolding. I 2021 blev der slået rekord inden for salg af kommunal erhvervsjord til en samlet værdi af ca. 54 millioner.

Koldings beliggenhed er attraktiv for både danske og internationale virksomheder, der får en god placering i trekantområdet med hurtige vejforbindelser mod Fyn, Sjælland og videre ned mod Tyskland.

Og hvad betyder boomet inden for erhvervsgrundsalg og den store optimisme i Koldings erhvervsliv så for mig, som overvejer at bo i Kolding, tænker du måske? Der er ingen tvivl om, at de rekordmange handler forventes at skabe flere nye arbejdspladser og erhvervsmuligheder i byen, hvilket gør Kolding til en populær by for tilflyttere.

Den perfekte studieby
Kolding er kendt for sine mange uddannelsesmuligheder, og er hvert år en populær destination for nye studerende. Kolding har et stort campusområde med mere end 5000 studerende, og der er et væld af uddannelser at vælge mellem på IBA Erhvervsakademi Kolding, Syddansk Universitet, Designskolen og UC Syd.

I Kolding får man et nemt studieliv med gode muligheder for at finde en billig studiebolig, et aktivt studieliv tæt på både smuk natur og et rigt byliv med masser af sports- og kulturtilbud.

Derudover lægger byen også hjem til mange store virksomheder, som gør det attraktivt at skabe en karriere og blive boende i Kolding efter endt studie.

Historisk charme og de smukkeste naturperler
Kolding rummer selvfølgelig også meget mere end det gode studie- og arbejdsliv. Den charmerende storby er en skøn blanding af historiske huse, Koldinghus, Trapholt, grønne parker, caféer, kulturtilbud og et rigt handelsliv.

Naturen består ligeledes af en fantastisk blanding af skovområder, gode badestrande og høje bakker med udsigt over fjorden. Uanset om du er til vandreture i den vilde natur, vil cykle til badeture om sommeren eller besøge den populære legepark med børnene, får du nem adgang til smukke naturperler i alle grene af byen.

Hyggelig altan med flot udsigt

Nybyggede lejeboliger med Koldings bedste udsigt
Et godt bud på boliger med en central placering i Kolding, som både henvender sig til studerende, børnefamilier og den modne generation, er de nybyggede lejeboliger i Kolding Sky ved Kolding Åpark nær ved lystbådehavnen. Det høje, hvide lejlighedstårn består af lyse lejeboliger på 2, 3, og 4 værelser, der alle har en overdækket altan og store panoramavinduer med en enestående udsigt over byen.

Med andre ord er Kolding Sky et oplagt sted at starte for tilflyttere, der kan flytte direkte ind i en gennemført lejlighed med moderne køkken-alrum og badeværelse, hvor alt er helt nyt. Mange af boligerne er særligt godt indrettet til studerende, der ønsker en delevenlig rumfordeling, mens de som drømmer om et ekstra arbejdskontor/gæsteværelse, også kan finde flere lejligheder, der indeholder mulighed for dette.

Vil du se billeder af lejeboligerne i Kolding Sky, kan du klikke her.