Koldings fedeste studieboliger

Hvem siger,  at studieboliger skal være små og kedelige? Der er stadig ledige lejeboliger i Kolding Skys svanemærkede tårn med hurtig adgang til Koldings største uddannelsesinstitutioner. De store, åbne lejligheder med køkken-alrum og 2 værelser gør det let at dele lejlighed med en god studiekammerat eller kæreste. Velkommen til det fede studieliv.

Det gode studieliv begynder i Kolding Sky. De nybyggede lejligheder kunne næsten ikke ligge bedre i forhold til Koldings største uddannelsesinstitutioner som f.eks. Erhvervsakademiet, Universitetet og Designskolen, der nærmest ligger lige foran døren. Kolding Sky ligger i Kolding Åpark, som en del af den nye Design City bydel, i gåafstand til din uddannelse. Den nye lystunnel under Østerbrogade binder din nye studiebolig sammen med det livlige studiemiljø omkring Koldings skoler og campusområder.

Studiegruppe på Kolding Designskole

Invitér studiegruppen med hjem
Der er ingen grund til at følge den klichéfyldte praksis, der tilbyder små, indelukkede værelser til studerende. I Kolding Sky er lejlighederne store og lyse, og du får din helt egen altan med god udsigt. De nybyggede 3-værelses lejligheder er som skabt til at dele med en ven eller studiekammerat. Her får I jeres eget værelse i hver sin ende af lejligheden og et stort, fælles køkken-alrum i midten. Der er god plads til at samle hele studiegruppen til læsning omkring et stort spisebord, eller stable et par hyggelige fredagsbarer på benene i det åbne rum. Den korte afstand til studiet gør det nemt at gå frem og tilbage til undervisning og spontant invitere studiegruppen med hjem. Flytter du ind med en kæreste, kan I vælge at lave det ekstra værelse om til en ekstra stue eller et kontor, hvor I kan få god ro til at læse og skrive opgaver.

Lejlighed i Kolding Sky

Vil du have en hund?

Der er ingen regler, der siger, at du skal være studerende for at bo i Kolding Sky. Bliver du vild med din nye lejlighed og den gode udsigt ud over Kolding, kan du blive boende, så længe du ønsker. Den centrale beliggenhed gør nemlig også Kolding Sky til et perfekt sted at bo, når du skal ud og søge job efter studiet.

Derudover er en rigtig fed tilføjelse, at det er tilladt at have kæledyr i Kolding Skys lejeboliger. Har man først været ude og søge efter steder at bo, ved man godt, at det ikke er nemt at finde lejeboliger, hvor man må have hund eller kat. I Kolding Sky kan du sagtens anskaffe dig en sød lille vovse, og der er et stort, grønt område rundt om Kolding Sky, ned mod lystbådehavnen og langs Kolding Å, hvor det er helt perfekt at lufte hunde.

Har du lyst til at opleve de studievenlige lejeboliger i Kolding Sky i virkeligheden? Vi holder Åbent Hus hver søndag, hvor du kan se, hvordan Kolding Sky ser ud indvendigt i prøveboligerne på 1. og 8. sal. Du kan tilmelde dig her.