Koldings dejligste altanliv

Hvem siger, at altanlivet kun kan nydes om sommeren? I lejeboligerne i Kolding Sky er altanerne overdækket, så du kan få glæde af dit private uderum i flere sæsoner, selv når det regner. Se billederne af de flotte udsigtsaltaner og få forslag til, hvordan du indretter en dejlig udeoase.

Spørger du beboerne i Kolding Sky, hvad det bedste ved deres nye lejebolig er, så vil mange uden tvivl svare: Udsigten! Kolding Sky ligger helt ugeneret med masser af luft omkring sig, og ejendommens imponerende højde på hele 19 etager giver alle lejligheder en fantastisk udsigt over Kolding. Enten ind mod den gamle bymidte og områdets mange flotte, arkitektegnede ejendomme, eller ud over fjordens blå vand. En udsigt der skal opleves! Du er meget velkommen til at tilmelde dig Åbent Hus her, og blive inviteret med op i udstillingslejligheden på 8. sal.

Koldings dejligste altan

Altanliv hele året rundt
Det er ikke mærkeligt at altaner scorer en af førstepladserne på ønskelisten, når folk er på udkig efter en ny lejebolig. Muligheden for at kunne lade dørene stå åbne ud til en lille byoase, tørre tøj i den friske luft og fylde blomster i krukkerne er eftertragtet, når man bor i lejlighed. Desværre er det ikke altid, at det danske vejr viser sig fra sin mest solrige side. Faktisk regner det i gennemsnit hver anden dag i Danmark. Disse halvdeprimerende regnvejrsprognoser har arkitekterne fra Arkitema valgt at imødekomme ved at lade Kolding Skys altaner ligge som indbyggede hjørnealtaner. Dette betyder rent praktisk, at alle altaner ligger dejligt i læ for vinden, og at de alle er overdækkede. Som beboer kan man derfor få glæde af sin altan, selvom det regner, hagler eller hvad det danske vejr end måtte byde på. Forestil dig at kunne sidde i en loungesofa under et varmt tæppe og se regnen falde over Kolding. Kolding Skys overdækkede altaner gør det muligt at forlænge sæsonen på altanen og invitere vennerne til drinks i solnedgangen – uanset vejret.

Hyggelig altan med flot udsigt

Mange indretningsmuligheder – Hvad er din altanstil?
Hyggelig loungesofa eller cafébord til morgenmad med udsigt over Kolding? Kolding Skys overdækkede altaner åbner op for mange forskellige indretningsmuligheder. Uanset om du er vild med flot design, eller om du vil skabe en blomstrende udeoase af blomsterkrukker, er der god plads på de rummelige altaner.

Altanernes vægge, lofter og gulve er udformet i en lys beton, som giver uderummet et flot og moderne look, særligt når de rå omgivelser blødes op med nordisk design, grønne planter og måske endda et par billeder på væggene. Du kan også gøre altanen ekstra hyggelig med lyskæder og lanterner, der lyser op i mørket. Når julen inden længe kommer og banker på, bliver der uden tvivl masser af hyggeligt julelys på de mange altaner i de boliger, der allerede er lejet ud. Vi glæder os til at opleve Kolding Sky lyse op i mørket.

Samtidig kan beboerne nyde udsigten over byens aftenlys fra deres altaner og store panoramavinduer.

Vil du med op og nyde udsigten over Kolding? Vi har en udstillingslejlighed på 8. sal, som vi meget gerne vil vise dig til Åbent Hus. Du kan tilmelde dig arrangementet her.