Koldings bedste udeliv

Er du til rolige gåture, eller sport der giver sved på panden? Der er masser af spændende aktiviteter for enhver smag foran lejeboligerne i Kolding Sky. Besøg lystbådehavnen og få en is i solen, eller spil beachvolley i Beach Park Kolding. De nye, svanemærkede lejeboliger ligger midt i et grønt naturområde og samtidig tæt på byens mange tilbud.

Både hundeluftere og andet godtfolk, som nyder at røre sig i naturen, vil elske livet i Kolding Skys komfortable lejligheder omgivet af fredet natur. I kort afstand fra lejeboligerne finder du Kolding Lystbådehavn, som er en af Danmarks største havne. Havnen består af Nordsiden og Sydhavnen. Her bliver du garanteret liv og glade dage, særligt på en lun sommeraften, hvor den hyggelige, maritime stemning hænger i luften, og der er lagt op til hygge med familie og venner.

Kolding Lystbådehavn

Billede: visitkolding.dk

Grillaften i Lystbådehavnen eller bord på Marinaen
I Kolding Lystbådehavn kan du nemt stable din egen hyggelige grillaften på benene. De velplacerede grillpladser er nemlig åbent for brug, og kan frit benyttes, mens I nyder udsigten til det charmerende havneliv, og måske slutter dagen af med et forfriskende dyp i havet.

Hvis du vil overlade madlavningen til nogle andre, kan du besøge den populære havnerestaurant Marinaen og nyde en tallerken dampede blåmuslinger, et klassisk stjerneskud, barbeque spareribs eller en anden sommerlig ret fra menukortet.

Festligt havneliv hele sensommeren
Lystbådehavnen byder også på liv og glade dage i sensommeren. I august afholdes der koncerter med TV2 og Queen Machine på P-pladsen øst for havnen. Der er både mulighed for at nyde musikken fra havnen eller fra en båd i havnen.

Måske kan musikken også nydes helt oppe fra din egen altan i Kolding Sky?

Kolding Beach Park

Få pulsen op i Kolding Beach Park
Sand, leg og sved på panden. I Kolding Beach Park står beachvolley banerne klar, og den lækre træningspark ligger lige rundt om hjørnet fra Kolding Sky.

Meld dig til beachvolley træning og få pulsen op sammen med andre i solen. Der er hold til alle aldersgrupper og niveauer. Prøv f.eks. seniorholdet hver torsdag aften. Der er også plads til begyndere, som vil lære teknikkerne og spillets regler.

Med kun en kort gåtur fra Kolding Sky til beachvolley parken, kan det nærmest ikke blive nemmere at få god motion og nyde det dejlige nærområde.