Kalder Koldings musikelskere!

Når trangen til god rock melder sig, og dansebenene får lyst til at svinge, er det perfekt at bo tæt på Koldings populære spillested; Godset. Fra lejeboligerne i Kolding Sky har du altid kun 5 minutter på cykel til byens bedste koncertoplevelser og unik underground-stemning.

Dyk ned i sæsonens pakkede eventkalender, og planlæg din næste aftentur til Godset med det samme.

Godset har for alvor slået sig fast som hele Koldings koncertsted. Med alt fra udendørs koncerter, familieoplevelser og børnekoncerter, til foredrag, teater og intimkoncerter, har spillestedet et utrolig bredt repertoire.

Udvendigt ligner Godset stadig Koldings gamle godsbanegård, og indvendigt sætter de rustikke lokaler, med højt til loftet og flotte gamle træbjælker, en fantastisk stemning om enhver begivenhed. Faktisk har spillestedet plads til helt op mod 700 stående gæster, når tidens største stjerner lægger vejen forbi til pulserende musikaftener i Kolding.

Det er værd at holde øje med den pakkede eventkalender, der hele tiden hiver nye navne mod byen.

Hvor rocket skal dit efterår være?
Godset har allerede nu stablet et pakket efterårs- og vinterprogram på banen. Børnenes elskede Hr. Skæg står klar med sin dybe ryst til at lulle børnefamilierne ind i sit glade og hyggelige tæppe af ørehængende musik – altid med et glimt i øjet.

Rasmus Nøhr & Band står klar med en blandet spilleliste af populære hits og nye sange, mens Hugo Helmig er parat til at fyre op under Koldings lidt yngre publikum, når hans Danmarksturné runder Kolding.
Annika Aakjær bliver også et af vinterens helt store trækplastre, og inviterer hele Kolding med det formål at få Godsets tag til at løfte sig af fællessang under kæmpehittet: ”Himlen over København”.

Den hardcore undergrundsfølelse når sit klimaks med Suspekt, og de sande popelskere kan stimle sammen foran scenen til Phlakes anmelderroste album.
Der er nok af forskelligartede kunstnere og musikgenrer til at fylde dine kolde vintermåneder med musik!

Koncert Kolding

Et fantastisk nærområde omkring din bolig
Uanset om du er vaskeægte rockelsker eller nyder en hyggelig jazzaften, kan du kun klappe i hænderne over den centrale beliggenhed, som en bolig i Kolding Sky giver.

Lejeboligerne ligger nok naturskønt med udsigt til fjorden og tæt på åens hyggelige indløb, men man er altid kun en kort gå- eller cykeltur fra Koldings mange kulturtilbud.

Vil du læse mere om nærområdets mange muligheder, og livet som lejer i Koldings flotte havnetårn, kan du finde flere oplevelser her.