Guide til action-packed aktiviteter Kolding

Er du ikke bange for højder, og elsker du den endeløse følelse af frihed på toppen af en høj udkigspost? Så vil du uden tvivl elske udsigten fra din egen panorama-altan i en lejebolig i Koldings nye bytårn; Kolding Sky. En fantastisk udsigt over Koldings gamle bymidte, det store, grønne naturområde ved marinaen og fjordens blå vand. Men når pulsen skal højere op, og du jagter det vilde adrenalinsus, byder Kolding også på flere actionfyldte destinationer, som du kan opleve med alt fra kolleger, til familie, børn og gode venner. Her får du tre gode bud på sjove aktiviteter i Kolding Skys nærområde – hvis du er modig nok.

Kolding er meget mere end fredelig, smuk natur og shopping i bymidten. Når du er færdig med at nippe caffe latte på din favoritcafé i centrum, og savner en lidt mere konditionskrævende aktivitet, er der flere spændende udflugter at vælge mellem.

Klatring i trætopppene

Velkommen til Koldings klatreaber
Den første aktivitet er absolut ikke for folk, der får rystende knæ, når de kommer lidt op mellem trætoppene. Koldings egen klatrepark, GoMonkey Kolding, byder velkommen til alle modige klatreaber, der vil prøve kræfter med både klatrebaner og svævebaner i Koldings flotte, kuperede terræn. Mens du flyver ned ad den 350 meter lange klatrebane, får du direkte udsyn over Hylkedal, og kommer helt tæt på områdets smukke natur.

Er du ny i kategorien klatring, kan du starte blidt ud på områdets milde øvebaner, indtil du får trænet (og mandet) dig op til de lange og svære baner.

GoMonkey klatreparken er også et populært udflugtsmål for teambuilding, polterabend eller måske din næste runde fødselsdag?

Paintball

Adrenalinkick i skoven
I en gammel grusgrav på Hylkedalvej 45, kun et kvarter på cykel fra Kolding Sky, ligger 3 vilde paintballbaner og venter på dig. Her kan du og dine venner få vækket jeres krigeriske instinkter, mens I sniger jer ind på fjenden gennem banernes buskede skovområde.

Med spil som: ”Capture the Flag” og ”Last man standing” får I masser af adrenalinfyldt spænding, og måske også et par blå mærker her og der. Man må ofre sig for sejren.

Paintball Kolding har eksisteret siden 1992, og har gennem tiden udvidet sortimentet af sjove skydeaktiviteter. Derfor kan du i dag også prøve kræfter med andre ”voksen-lege” som f.eks. laser lerdueskydning, lasergame eller udleve din indre Robin Hood-drøm i spillet Bow Tag, der kort fortalt handler om at nedskyde sine venner med bue og pil.

Padel tennis

Har du hørt om padel?
Padel er en sportsgren, som de sidste år har taget Danmark med storm. Spillet minder på mange måder om tennis, men padelbanerne er omgivet af bander, der holder spillet i gang, og gør det nemmere for begyndere at få glæde af spillet. Du kan derfor sagtens kaste dig over padel uden lang forberedende træning. Padel er for alle og meget nemt at lære. Og så er det supersjovt.

Kolding er hoppet med på padeltrenden, og har selvfølgelig også fået sin egen padel club. Kun en hurtig 10 minutters køretur fra Kolding Sky og du står midt på banerne på C. F. Tietgens Vej, klar til kamp.

Padel Club Kolding har også udviklet en smart app, der gør det nemt at booke en bane på forhånd, når du får lyst til sjov motion med venner eller kolleger.

Klatring, skydning eller padel? Der er nok af vilde aktiviteter i Kolding Skys nærområde, der er værd at afprøve. Hvem skal du invitere med på en adrenalin-udflugt?

Vil du finde mere inspiration til andre, måske lidt mere rolige aktiviteter omkring lejeboligerne i Kolding Sky, kan du finde tips til andre oplevelser her.