Gør dit hjem klar til jul

Nu nærmer vi os julen, som mange synes, er den mest hyggelige tid på året. Hjerternes fest. Der er så utrolig mange måder, vi hver især kan gøre vores hjem klar til jul. Med kun få justeringer i din boligs indretning kan du skrue stemningsbarometeret helt i top og hurtigt komme i julehumør.

I Kolding Skys lejeboliger er julehyggen også begyndt at sprede sig blandt beboerne, og for flere bliver det den første jul med flot udsigt over alle julelysene i byen. Her får du årets juletrends og tips til at pynte lejligheden flot op til den dejlige måned.

Gør klar til julen med både adventskrans, lys og alskens julepynt. I mange hjem har man helt faste traditioner. Noget julepynt giver måske minder tilbage til barndommen eller sågar til en i familien, der ikke er her længere.

Tendensen for julen 2021 er et stort behov for at invitere naturen ind. Valget falder på naturlige jordfarver, men også grene, kogler og andre naturlige materialer i indretningen af julehjemmet. Der er også fokus på bæredygtighed, som afspejler sig både i DIY-projekter af julepynt, men også i indpakningen af julegaver. Fra Kolding Sky er der ikke langt til Koldings smukke skovområder. Derfor er det let at samle hele familien til en hyggelig julevandring og samle en kurv med skovnips til en hjemmelavet dekoration, kalenderlys eller dørkrans. Du må selvfølgelig ikke klippe løs af skovens træer, men du må gerne samle alt, hvad der ligger af kogler, grene og andet skovguld op fra skovbunden og fragte med hjem i lejligheden. Det er utroligt, hvor meget naturlig julepynt, der bare ligger og venter på at blive samlet op. Og det bedste er naturligvis: Det er ganske gratis. Mens æbleskiverne lunes i ovnen i Kolding Sky, kan I hygge om krea-projekter fra naturens skatkammer.

Lyskæder er altid et sikkert hit
I en ellers mørk tid er der ikke noget så hyggeligt som lyskæder her og der og allevegne. Kun fantasien sætter grænser. Alle hjem store som små er fyldt med små kroge, der er perfekte til magiske lys.

Lyskæder er også en oplagt mulighed for at få hurtig julestemning på din altan. Tænk her på, at du med fordel kan bruge en timer, så lyset ikke brænder unødigt mens alle sover, eller i de lyse dagtimer. Det er både betænksomt, og samtidig sparer du energi. Vi glæder os til at se alle Kolding Skys altaner lyse op i vintermørket.

Julepynt i alle afskygninger
Der findes så utrolig mange forskellige slags julepynt. Nogle bruger helt traditionelle ting i flotte farveholdninger, mens andre går amok i et herligt mix af nisselandskab, guirlander, musetrapper og lign.

Det samme gælder for dørkranse, kalenderlys og adventskrans. Nogle bruger tid på at lave deres helt egne kreative dekorationer, mens andre køber en færdiglavet variant lige til at gå til. Bring også naturen ind med små grantræer i skjulere. Så kan I nyde duften af gran i hele december.

Juletræet med sin pynt
Ingen jul uden et fint juletræ. I dag kan man virkelig få dem i mange forskellige udgaver og størrelser, og der er heldigvis elevator i Kolding Sky, så I let får træet med helt op i lejligheden – også selvom det hedder 17. etage eller mere.

Det er meget forskelligt, hvornår og hvor meget træet pyntes. I mange hjem står det smukt med lys på, og når så juleaften nærmer sig, så kommer der alt det fine papirklip, kugler mm. på træet. Man kan også vælge den mere bæredygtige variant og anskaffe sig et kunstigt juletræ.

Der er med andre ord rig mulighed for at skabe masser af julehygge i de lækre, indflytningsklare lejeboliger i Kolding Sky. Book en personlig fremvisning her og kom et skridt nærmere Koldings bedste udsigt over by, skov og fjord. Måske er det dig, der skal fejre juleaften på toppen af Kolding næste jul?