En ny bolig til studiestart?

Er du så heldig, at du skal starte nyt studie i Kolding i år? Eller er du allerede studerende og på jagt efter drømmeboligen midt i verdens bedste studieby? De nybyggede lejeboliger i Kolding Sky er et populært valg på grund af deres delevenlige værelsesfordeling og gode beliggenhed tæt på alle uddannelsesinstitutionerne.
Mange studerende har allerede valgt at splejse om huslejen i Koldings høje udsigtstårn. Måske skal du og din ven eller kæreste være de næste? Læs mere om mulighederne her i artiklen.

En perfekt delevenlig rumfordeling
Både som kærestepar eller som to studerende kan I få gavn af lejeboligernes delevenlige fordeling af værelser og fællesområder. Særligt de store 3-værelses lejligheder er som skabt til at blive delt mellem to studerende. De har en praktisk indretning med et værelse i hver ende af lejligheden, så man kan få fuldt privatliv på sit eget værelse, men deles om køkken-alrum, stue, altan og badeværelse.
Er I et kærestepar, som skal bo i lejligheden, kan I vælge at indrette det ekstra værelse som et gæsteværelse eller et dejligt hjemmekontor, hvor I kan få fuldstændig ro til opgaveskrivning, når kæresten vil se fjernsyn eller skramle i køkkenet.
På begge værelser er der allerede lavet en fast skabsløsning, som er lige til at tage i brug, når I flytter ind. Og så er det bedste nok de høje vinduespartier, som går helt til gulvet, og gør det svært ikke konstant at sidde og nyde udsigten ud over hele Kolding. Sikke en udsigt!

spisestue og koekken kolding sky

Der er mange fordele ved en roomie
Der er mange fordele ved at være flere om at dele en lejebolig. I er både fælles om husleje, forsikringer, internet og andre udgifter, men livet som roomies er også en god måde at få et godt socialt studieliv. Er man ny på et studie, og er det første gang, man skal ud at prøve at bo i lejlighed, kan det føles trygt og langt mindre ensomt at flytte sammen med en, som er i samme båd.
I Kolding Sky får du samtidig fordelen af at være tæt på mange andre unge og studerende – både i ejendommen, men også i de mange campusområder og uddannelsesinstitutioner, som ligger i samme område som Kolding Sky.

Filmhygge, fællesspisning og fester
Der er umiddelbar wauw-faktor når man kommer ind i lejlighedernes store køkken-alrum. Det er et kæmpe rum midt i lejligheden med et moderne køkken, god plads til et stort spisebord og sofa og så selvfølgelig masser af fantastiske panoramavinduer med en skøn udsigt! Det er et rum, der indbyder til hyggelige Netflix-weekender, middage med vennerne og måske en lille spontan fest med studiekammeraterne nu og da.
Det er også et rum, der skal opleves i virkeligheden. Vi vil meget gerne vise dig en lejlighed i Kolding Sky. Har du lyst til at besøge os til Åbent Hus og få en fremvisning, kan du tilmelde dig her.