Bliv nabo til Koldings bedste strand

Som beboer i Kolding Skys lejeboliger bliver ture til stranden en helt naturlig del af livet. Faktisk tager det kun 9 minutter at cykle hen til den populære Rebæk Strand, som er dejlig både sommer og vinter.

Rebæk Strand er absolut en af de allermest populære badestrande i Kolding. Strandens bynære placering gør den til et attraktivt sommerhit, der lokker koldingenserne ud i naturen, og om vinteren udgør stranden et fantastisk udgangspunkt for friske gåture langs kysten.

Fra Kolding Sky har du kun en kort cykel- eller biltur til stranden, som derfor bliver en fast destination på varme sommerdage, når du trænger til at blive kølet af. Både til spontane aftenbadeture efter arbejde, eller solrige heldags stranddage, hvor du pakker tasken med et tæppe, lækkerier og en god bog.

Rebæk Strand er en meget børnevenlig strand med lavt vand og helt fint sand. Det der er med til at gøre stranden ekstra populær, er det store omkringliggende grønne område, hvor man kan holde picnic i græsset. På de grønne plæner med skøn udsigt over stranden og fjorden, er der mange af Koldings familier, der holder familieskovture og fødselsdage hver sommer. De idylliske omgivelser danner en smuk baggrund for familieture med grill og boldspil, og bliver kun bedre af, at børn og voksne også har mulighed for at nyde en afkølende svømmetur.

Se stjernerne over Kolding

Som noget helt unikt har Rebæk Strand også en teltplads, hvor du kan slå dit eget medbragte telt op, og overnatte under Koldings stjernehimmel. Fald i søvn til lyden af bølgeskvulp fra fjorden, med et fint kig til lys i husene på den modsatte side af bredden, og vågn op til fuglesang.

Herefter venter en hyggelig dag ved stranden med krabbefiskeri, snorkling og udspring fra badebroen. Teltpladsen ved Rebæk Strand er gratis at benytte.

Picnic i den vilde skov

I kan også tage på den dejlig skovtur i en nærliggende kystskov. Skoven er en vild skov, hvor naturen får lov til at gå sin gang, og væltede træer får lov at ligge til stor glæde for insekter og fugle.

Kun 700 meter fra parkeringspladsen ved Rebæk Strand, står et borde-bænkesæt klar med en hel fantastisk udsigt over Kolding Fjord. Gå en tur i den vilde Rebæk Kystskov, og slut af med kaffe og madpakker på det dejlige frokoststed.

Vil du vide mere om lejeboligerne i Kolding Sky, så skriv dig op nedenfor eller læs om byggeriets boliger her.