Bliv nabo til Kolding Kajak Klub

Fra lejeboligerne i Kolding Sky kan du kigge direkte ned på Koldings populære kajakklub. Et socialt samlingspunkt med masser af fællesarrangementer og det perfekte sted at få nye bekendtskaber i Kolding. Og så er der altid plads til nye medlemmer. Skal du med ud og ro?

Koldings nye, svanemærkede lejeboliger i Kolding Sky ligger direkte ud til åens vand, og det skal selvfølgelig udnyttes. F.eks. til dejlige gåture langs bredden, men en oplagt mulighed er også at melde sig ind i nabolagets sociale kajakklub for at få den perfekte kombination mellem god motion og hyggeligt fællesskab.

Plads til både begyndere og dedikerede kajakeksperter
Kolding Kajak Klub ligger kun 600 meter fra boligerne, og er kendt for at være et sted, hvor folk virkelig hygger sig, og er gode til at stable sociale events på benene. Klubbens unikke beliggenhed ved Kolding Å og fjorden giver nogle særligt velegnede muligheder for at træne i åens rolige vand eller ude i det mere åbne terræn, alt efter hvilket kajakniveau man befinder sig på. Og der er netop plads til alle niveauer i kajakklubben. Er du helt ny i kajaksportens verden, kan du tilmelde dig et begynderkursus og få en grundig indførelse i de grundlæggende teknikker, sikkerhedsregler og teori og sjove øvelser både på land og i vandet. Kajakroning er for unge og voksne i alle aldre. Det eneste krav for at ro derud af er, at du skal kunne svømme 600 meter. Er du allerede rutineret roer, eller bliver du bidt af sporten, har klubben også mange hold for øvede, ligesom du har mulighed for at leje et skab og en plads til din egen kajak i klubben.

Meget mere end bare kajak
I Kolding Kajak Klub handler det hele ikke kun om kajakker, men om at lære sine ro-kammerater godt at kende. Den gode beliggenhed ud til åens rolige vand gør det muligt at ro hele året rundt, så det gode sammenhold holder ved, og det store klubhus indeholder også motionsrum, sauna og et stort fælleslokale, som ofte bliver brugt til fester og hyggelige begivenheder. Lige nu er en populær aktivitet klubbens ugentlige yogahold, som alle medlemmer har mulighed for at tilmelde sig.

Prøv kræfter med seniorholdet
Kolding Kajak Klub har også holdet ”De Vandtro”, som primært henvender sig til pensionister, der vil ro sammen. De mødes til roture en gang om ugen, men planlægger også en fast årlig weekendtur sammen, ligesom de gerne mødes til foredrag eller yoga i fælleshuset.
Og selvom klubben er en socialt sammentømret kajakfamilie, er der altid plads til nye medlemmer.
Er du ny i Kolding, eller på udkig efter en lejlighed i Kolding Sky lige over for, er kajakklubben en oplagt destination for at lære nye mennesker at kende og begynde nye venskaber.

Du kan læse meget mere om, hvad der ellers rører sig i lokalområdet omkring Kolding Skys lejeboliger her.