Den smukkeste udsigt over Kolding

Har du nogensinde set Kolding by fra oven? Sådan langt oppe over hustagene, med kig til spir og tårne? Vi sendte vores fotograf på en lille aftenopgave i en af de nye lejeboliger i Kolding Sky for at forevige, hvordan solnedgangen tager sig ud fra en altan på toppen af Kolding. Se de flotte billeder her.

Bliver du også fascineret af storslåede udsigter? I Koldings nye, eksklusive bytårn på svimlende 19 etager får du en fuldstændig unik udsigt over byen. Både inde fra lejlighedens store panoramavinduer, der går helt ned til gulvet, og fra den overdækkede altan, hvor du kan sidde i læ for regn og vind.
Allerede få etager oppe i Kolding Sky åbenbarer udsigten over trætoppene sig, og man kan se langt ud over byens velkendte bygninger med Koldinghus i horisonten. Vores fotograf stillede sig til rette på en af de lækre altaner, netop som de første stråler fra aftensolen farvede byen rød og orange, for at forevige det syn, der møder de heldige beboere de fleste aftener. Wauw, sikke nogle farver!

Få en udsigt der skifter hele året
På denne klare vinterdag gik solen tidligt ned over Kolding, mens den flotte udsigt forvandlede sig til tusinde lys i byen, der strålede om kap i mørket. Og vi forestillede os, hvordan man på en varm sommerdag ville kunne nyde en lang og solrig aften på toppen af byen, indtil solen til sidst gik ned, og man kunne forlænge aftenen med små lyskæder, lanterner og et par lune tæpper.
Der var god plads på altanen – også til at invitere gæster til en stemningsfuld solnedgang. En smart detalje er især, at altanerne ligger i hjørnerne af bygningen, som en overdækket ”hule”, hvor man får et dejligt, privat uderum i læ for vinden, men samtidig med et ugeneret kig til himlen og naturens skiftende farvespil gennem årstiderne.

I første parket til byens nytårsfyrværkeri
Nu er der ikke længe til, at året går på hæld, og Kolding Skys beboere kan skåle i champagne og ønske godt nytår. Vi er sikre på, at de mange lejere har planer om at nyde udsigten til Koldings festfyrværkeri fra altanen. Her får de i hvert fald en fantastisk panoramaudsigt i første række til alle raketterne over byen. Men gæsterne kan også nyde synet af byens nytårskrudt fra de store vinduer i lejlighedernes køkken-alrum, når de samles omkring spisebordet. Vi er kun en lille smule misundelige på sådan en nytårsudsigt.

Kunne du tænke dig at opleve udsigten fra Kolding Skys lejeboliger i virkeligheden?
Vi vil meget gerne invitere dig med op på en af de mange altaner, så du kan vælge din favoritudsigt over byen. Bestil en personlig fremvisning her, og kom et skridt nærmere Koldings bedste udsigt.