Kom med indenfor i Kolding Sky

Måske har du allerede lagt nakken tilbage og spejdet mod toppen af det imponerende, hvide tårn ved Kolding Fjord? Kolding Sky er på ikke mindre end 19 etager med fantastisk udsigt mod både by og vand. Få et glimt af lejernes fantastiske udsigt, når vi her viser billeder inde fra de svanemærkede lejeboliger.

Udlejningen af lejeboligerne i Kolding Sky er i fuld gang. Ejendommen består af lejligheder på 2-4 værelser med køkkenalrum og egen altan. Du kan finde oversigten over ledige lejligheder her.

Hver søndag kan du komme til Åbent Hus og se prøveboligerne på 1. og 8. sal. Her har vi valgt at lade dygtige stylister indrette lejlighederne med moderne møbler, for at give dig den bedste fornemmelse af boligernes rummelighed og rumfordeling. I stedet for tomme værelser, bliver du mødt af spiseborde, sofaarrangement og lækkert bolignips, der understreger det store, åbne køkkenalrum, hvor du får god plads til at samle venner og familie til middage med vandudsigt.

spisestue og koekken kolding sky

Hvide overflader med sort indramning
De lyse lejeboliger i Kolding Sky er svanemærkede og skabt med et fokus på godt lysindfald og sundt indeklima. Det fornemmer man tydeligt, når man står i de hvide rum, og bliver draget af lyset fra de store panoramavinduer og den brede altandør. Køkken-alrummets stilrene køkken, badeværelsets interiør og de indbyggede skabsløsninger er holdt i en hvid, nordisk designlinje for at understrege følelsen af luft, lys og frihed.

Dog brydes de hvide farver af lejlighedens markante, sorte vinduesrammer, som elegant indrammer alle vinduerne, og skaber illusionen af, at vinduerne er en slags udsigtsmalerier. Hver lejlighed har sit eget særlige view over Kolding. Enten mod solopgange over Kolding Fjord, ud mod det dejlige, grønne område for foden af ejendommen, eller hen over Koldings gamle hustage. Kom med op i Kolding Sky, og vælg hvilket udsigtsmaleri, du helst vil have gennem dine nye vinduer.

De sorte vinduesrammer er et modigt valg, der skaber en flot kontrast til de lyse flader, og udvendigt giver de sorte kanter en utrolig smuk arkitektonisk effekt på det hvide tårn. Som Koldings nye vartegn, skiller Kolding Sky sig ud i landskabet, og står som et unikt fremtidstårn, og spejder over fjorden. Du kan læse mere om Kolding Skys enestående arkitektur her.

solnedgang fra kolding sky

Solnedgange over Kolding
Kolding Skys imponerende højde på hele 19 etager giver et fantastisk udsyn over hele Kolding fra alle vinkler. Når aftensolen går ned over byen og havnen, og farver det lyse tårn orange, kan de heldige lejere sidde klar i sofaen til en bjergtagende solnedgang over Kolding by.

Næste gang du går en aftentur omkring havnen og åen tæt ved Kolding Sky, kan du kigge op og prøve at forestille dig hvilken udsigt, og hvilken altan, du selv ville vælge.

Du kan også allerede nu tilmelde dig næste Åbent Hus-arrangement her, og opleve de stylede prøveboliger i virkeligheden.

Vi glæder os til at vise dig den flotte udsigt!